De Klussenier Mourad Rachi
De Klussenier Mourad Rachi

Onze-Lieve-Vrouwstraat 133
9120 Beveren-Waas

Dien uw offerte-aanvraag in   

03 386 09 28
0485 58 27 68
m.rachi@klussenier.be

Ingeschreven bij KBO onder nr. 0769.785.961

Even voorstellen

Mijn naam is Mourad Rachi, sinds 1 oktober 2021 ben ik actief met mijn klusbedrijf De Klussenier Mourad Rachi in en sta ik voor u klaar om al uw renovatiewerkzaamheden van badkamers, wc’s, keukens, zolders en natuurlijk chauffageherstellingen. Daarnaast doe ik ook onderhoud van gaskachels en verwarmingsketel in de omgeving van Beveren-waas. Ik woon daar samen met mijn vrouw en drie kinderen.

Ik ben vanaf 2005 al werkzaam in de algemene loodgieterij. Ik begon als chauffagist en ben daarna doorgestroomd in de meer algemene loodgieterij en badkamer verbouwingen. Daarnaast heb ik ook veel ervaring opgedaan op andere vlakken van deze branche.

Na al die jaren voor een baas te hebben gewerkt vond ik het tijd om mijn eigen renovatiebedrijf te beginnen. Omdat ik zelf geen ervaring had in het ondernemen heb ik besloten om dit samen met De Klussenier te doen. Zo weet ik zeker dat ik mijn klanten optimaal kan helpen en dat mijn klanten mij met vertrouwen aan het werk kunnen laten gaan.

Ik vind het als Klussenier belangrijk om met een goede voorbereiding aan het werk te gaan, dat is het halve werk. Ik vind het belangrijk om eerst naar de wensen van de klant te luisteren, daarnaast denk ik altijd met de klant mee en werk ik voorzichtig en secuur. Om dit te bewerkstelligen zorg ik er ook altijd voor dat ik met het beste materiaal en materieel werk.

Bent u op zoek naar een renovatiebedrijf, chauffagist of loodgieter in de omgeving van Beveren? Neem dan eens contact met mij op! Ik kom naar u toe, stel kosteloos een offerte op, reken geen voorrijkosten en net als bij alle andere Klusseniers heeft u een jaar garantie op al het werk dat ik voor u lever.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...